JERES VIRKSOMHEDS LÆRINGS- OG ORGANISATIONSKONSULENT

Ledelse af vidensmedarbejdere eller fagfæller kræver noget af dig som leder. Du skal kommunikere og være parat til modstand og diskussion. Bliver der sat spørgsmålstegn ved beslutningerne? For at opnå beslutningskraft, skal dine forslag fremstå legitime og acceptable for medarbejderne. Du skal være tydelig som leder, og jeg kan hjælpe dig til at turde mere. I det komplekse vidensamfund vil mange ansatte faktisk gerne involveres og være med til at udvikle virksomheden – tør du tro på det?

office-594132_1920

Jeg tilbyder efteruddannelse til HR-medarbejdere, der er nysgerrige på at lære anerkendende metoder og systemisk ledelse at kende. I samarbejde med HR-afdelingen kan jeg også udvikle forløb på virksomheden, der skal tiltrække eller spotte kommende ledere. Jeg tilbyder serviceeftersyn i virksomhed på ledere eller medarbejdergrupper, der skal have nye eller andre opgaver, forbedre samarbejdet eller optimere teamet. Jeg tilbyder ledere og HR-konsulenter indsigt i brug af procesøvelser i teams.

closed-door-791954_1920

Både ledere og medarbejdere kan have brug for karrierevejledning. Hvordan har jeg det i rollen som chef? Vil jeg op/ned ad rangstigen? Vil jeg have mere ansvar eller indflydelse – og hvordan opnår jeg dette? I samarbejde med din personaleansvarlige eller HR-afdeling, kan jeg tilbyde individuelle forløb, hvor vi gennem procesøvelser og coaching sætter spot på dine kompetencer. Der er helt sikkert noget, du ikke ved, du ved! Jeg kan også tilbyde forløb i forbindelse med afskedigelse, hvor du skal ud at finde et nyt job.

lens-637558_1920

Leder du fagfæller eller stærke personligheder, kan der være behov for lytte- og dialogøvelser i ledergruppen. Hvordan anerkender du medarbejderne samtidig med at du får gennemført dine ønsker? Hvordan kan du lede både primadonnaen og lønmodtageren uden at tabe ansigt? En gruppefacilitering indrettes efter jeres behov og ønsker, så først bruger vi tid på at finde frem til jeres udfordringer. Der kan f.eks. også være tale om fusionerende virksomheder, der skal finde frem til en ny fælles kultur.